Overzicht van de Schuijl families uit Tiel en Wageningen

De Schuijl families uit Tiel en uit Wageningen zijn waarschijnlijk aan de Schuil van Walhorn familie verwand maar een duidelijke verbinding is nog niet gevonden. Ik denk dat deze stambomen nauwer met elkaar verbonden zijn dan met de andere Schuil/Schuijl/Schuyl stambomen, maar dat is niet zeker.

Aanvullingen zijn altijd welkom! Als U familie bent, laat U het even weten? Via Contact in het menu bovenaan kunt u mij een email sturen.

Tielse Schuijl familie rond 1660
Everhard Schuyl kreeg rond 1660 3 kinderen: Adriana, Johan en Maria. Het is mogelijk dat hij afstamt van een Everhardus Schuyl die met jkvr Kuyl was getrouwd (zie elders).
Tielse Schuijl familie rond 1690 (a)
Jan Schuyl kreeg rond 1690 zes kinderen van een onbekende vrouw. De kinderen heetten: Jantje, Cornelia, Aardt, Aardt, Maria en Metje.
Tielse Schuijl familie rond 1690 (b)
Deze hele korte stamboom begint met Arian Schuijl die rond 1690 getrouwd was met een Neeltje, en met haar een dochter Jantje kreeg.
Tielse Schuijl familie rond 1760
Deze stamboom begint met Rutger Schuyl en Aertje van Meeteren. Zij trouwden rond 1760. Hun kinderen heetten: Adrianus, Aert, Josua, en Aart.
Tielse Schuijl familie 1767
Aert Schuijl en Jannigje Uytermerk trouwden in 1767. Hun kinderen heetten: Aart, Aart, Johannes en Johanna.
Tielse Schuijl familie rond 1810
Een korte stamboom van Johannes Schuil en Jacoba van der Weert, van wie alleen een zoon Aart Johannes (geboren 1835) bekend is.
Wageningse Schuijl familie rond 1690
Een hele korte stamboom van Andries Schuijl en Jenneken Everts, die rond 1690 in ieder geval 2 kinderen hadden: Bartjen en Maria. Het is mogelijk dat Theunis (hiernaast) ook een zoon van hen was.
Wageningse Schuijl familie rond 1740
Het nageslacht van Theunis Schuyl (1713) en Machteld van Santen, die rond 1740 5 kinderen hadden: Gosewijn, Hendrijna, Elisabeth, Steven, en Hendrik.